IMG_6020-uitsn-bewe-niv-kleuren-versch-1500-x-220-definitief.jpg

Heeft u een eigen website over mineralen, fossielen, gesteenten, edelstenen of geologie en u wilt graag dat anderen uw pagina bezoeken zodat de aanwezige kennis doorgegeven wordt? Wij bieden u de mogelijkheid om uw site op de GEA site onder de aandacht te brengen. Lees de spelregels en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting GEA is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de hier vermelde sites.

Website van Paul Tambuyser

Homepage Paul Tambuyser

Naast mineralen, gaat mijn belangstelling uit naar de geschiedenis  van de mineralogie en de kristallografie. De bedoeling van mijn website is om foto’s, beschrijvingen en informatie te brengen over  objecten die betrekking hebben op de geschiedenis van genoemde wetenschappen. De getoonde voorwerpen komen uit diverse verzamelingen. De website is in samenwerking met mijn collega Claude Hootelé. Voor vragen of opmerkingen kun je me mailen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ga naar de website mineralogy.eu

Website van Henk Smeets

Tomeik Minerals VERSIE alleen site uitsnede

Meer dan 30 jaar verzamel ik al mineralen. De laatste 15 jaar ben ik meer en meer in de ban geraakt van micromounts. Verzamelen van micromineralen heeft voor mij heel veel aspecten: schatgraven, onderzoeken, determineren, discussies voeren, ruilen over de hele wereld, documenteren en uiteindelijk fotograferen – en het resultaat daarvan delen via mijn website. De website is de ultieme uiting van mijn passie. Voor vragen of opmerkingen kun je me mailen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Ga naar de website Tomeik Minerals