conglomeraat-UITSNEDE-bew-niv-versch-1500-x-220-titel.jpg

Een gratis service voor GEA-donateurs.

Plaats een gratis kleine advertentie als u iets aan te bieden hebt, als u op zoek bent naar naar geologisch gerelateerde zaken of als u in contact wilt komen met andere verzamelaars.

U kunt uw advertentie versturen naar de advertentiebeheerder van deze website.

Houd de advertentie kort en bondig en vermeld uw telefoonnummer of e-mailadres bij de advertentie, zodat andere donateurs u kunnen bereiken.
Lees de voorwaarden.

Postzegels met Dino afbeeldingen

Te koop: Dinosauriërs en andere prehistorische dieren als afbeeldingen op postzegels. Een zogenaamde Thematische postzegel collectie. De postzegels zitten in een insteekalbum van 16 bladzijden met harde kaft. In totaal 137 postzegels afkomstig uit diverse landen. 97 postzegels met dino-achtige afbeeldingen en 40 postzegels met andere prehistorische dieren. Prijs nader overeen te komen. Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; telefoon 035 5258204

IMG 5328 postzegels grootte versch kopiëren

Op zoek naar mooie mineralencollecties.

Denkt u erover om uw collectie mineralen van de hand te doen.
Ik ben geïnteresseerd. Vooral in mineralen uit Midden-Europa en van het Iberisch schiereiland.
Laat wat van u horen en mogelijk komen we gezamenlijk tot een mooi bod.
Alvast mijn dank! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben op zoek naar een bepaald boek van uitgeverij Bode

Ik ben op zoek naar het lijvige boek over de Harz van uitgeverij Bode.
Indien in goede staat neem ik het boek graag over tegen een fatsoenlijke prijs.
Graag uw reactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stenenbreker MP5

Ik ben op zoek naar een stenenbreker, model MP5 (zie foto).
Moet in goede staat zijn.
Heeft u er een te koop, mail me dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 023 5361823

stenenbreker klein

Gea tijdschriften van 1997 tot 2020

GEA tijdschriften: gratis op te halen alle nummers vanaf januari 1997 tot 2021 op twee tijdschriften na [1.ste 2000 en 4.de kwartaal 2007]. Woonplaats: Gemert. Allemaal in goede staat en netjes bewaard. Kunnen ook verstuurd worden tegen vergoeding van de kosten. Reacties via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GEA tijdschriften van 1973 tot 2021

Gea tijdschriften, vrijwel complete jaargangen van 1973 tot heden. Gratis op te halen in Den Haag of Zevenbergen. Bij interesse, neem contact op met: Martin Begeer, 06 2448 0628

Gevraagd: Diamant-zaagmachine voor zwerfstenen

Gevraagd: een gebruikte, nog in goede staat zijnde professioneel gebouwde zaagmachine voor zwerfstenen.
Zo mogelijk geschikt voor een diamantzaagblad van 45 cm. doorsnede.
Reacties graag per e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

stenenbreker

Ter overname aangeboden een stenenbreker. Deze is nog goed werkend en is inclusief de bijbehorende beitel.
Bij interesse stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06 20456344.

Boeken over vindplaats gegevens in Spanje.

Boeken spanje

Artikelen en boeken over Spaanse mineralen vindplaatsen en zoektochten van een actieve verzamelaar. De boeken en geschriften zijn zowel Nederlands- als Spaanstalig. Alles bij elkaar een krat vol. Het is gratis op te halen in Gravendeel. Inmiddels zijn de boeken opgehaald.