Kring Fryslân

poitou4poitou2


De Kring Fryslân telt ca. 60 leden en organiseert jaarlijks bijeenkomsten en excursies in de periode september t/m april.
Er worden dan lezingen gehouden over geologische onderwerpen in de breedste zin van het woord over; fossielen, mineralen, zwerfstenen, zand en geologie algemeen.

zie ook www.geologiefriesland.nl

De kringavonden worden in principe gehouden op de derde woensdag van de maand in het Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden.
Adres Schoenmakersperk 2 8911EM.  Het museum is open vanaf 19.30 uur. Koffie ed € 1,-
Parkeren kan eenvoudig in twee grote parkeergarages ( Oldehove of Hoeksterend) op ca. 500 m afstand.
Website: www.natuurmuseumfryslan.nl

Kringavonden seizoen 2019 - 2020

Beste kringleden,

We zijn dit jaar voortvarend van start gegaan met een aantal prachtige lezingen. Echter het Corona virus heeft ons ingehaald. De consequentie is dat dit seizoen, zeker tot de zomervakantie, al onze geplande lezingen, excursies ed. komen te vervallen

Wij wensen u een goede gezondheid, wees voorzichtig en hopelijk tot na de zomer met een nieuwe seizoen met lezingen en excursies.
 
Alle lezingen zijn komen te vervallen...
eifel excursie gea kring Friesland
 
   

Bestuursamenstelling vanaf 1 jan 2020:

Voorzitter:                  Harm Wieringa          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(vice) Voorzitter:         Hendrik Zijlstra          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester:        Laure Spriensma       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris:                 Anja Hofmeester       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen lid:             Wiepkje Haagen
     
Contact:
Secretariaat:              Anja Hofmeester        Jan Flintermanlaan 14, 9269 VW Veenwouden,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie:    Laure Spriensma        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website beheer:        Wietse Smit               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Lidmaatschapsgeld ed overmaken aan onze penningmeester, via rekeningnummer Kring Fryslân. NL11 RABO 0363 0345 79

Lid worden van de stichting Geologische activiteiten en dus ook van GEA kring Friesland?  De landelijke contributie voor de stichting GEA is  € 35,00 en de kring Friesland contributie naar € 18,50 .   Totaal € 53,50,-  per jaar.