• Stichting Geologische Aktiviteiten
  • Stichting Geologische Aktiviteiten
  • Stichting Geologische Aktiviteiten
  • Stichting Geologische Aktiviteiten
Previous Next

Deze website maakt gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
Inschrijven voor de cursus Introductie in de Geologie-1 is nog mogelijk tot 20 augustus aanstaande.De cursus wordt op zes zaterdagen gegeven te Zwolle en begint half september.
Meer informatie alsmede het inschrijvingsformulier is te vinden op www.geologienederland.nl onder het hoofdje cursussen.

Een gratis service voor GEA-donateurs.

Plaats een gratis kleine advertentie als u iets aan te bieden hebt, als u op zoek bent naar naar geologisch gerelateerde zaken of als u in contact wilt komen met andere verzamelaars.

Vanaf eind juni 2020 kunt u uw advertentie versturen naar de advertentiebeheerder van deze website.

Houd de advertentie kort en bondig en vermeld uw telefoonnummer of e-mailadres bij de advertentie, zodat andere donateurs u kunnen bereiken.
Lees de voorwaarden (pdf).

Heeft u een eigen website over mineralen, fossielen, gesteenten, edelstenen of geologie en u wilt graag dat anderen uw pagina bezoeken zodat de aanwezige kennis doorgegeven wordt?Wij bieden u de mogelijkheid om uw site op de GEA site onder de aandacht te brengen. Lees de spelregels (pdf) en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting GEA is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de hier vermelde sites.

Agenda

Voor een overzicht van diverse geologische activiteiten in Nederland, zie geologie.nl

Op de kalender staan vermeld:
>de programma's van de GEA kringen
>mineralen- fossielenbeurzen
>programma's van de NGV afdelingen

 Kortom alles wat er is te doen of te beleven in Nederland op het gebied van geologie, mineralogie, edelsteenkunde en fossielen, vind je op
de kalender.