Mineralen van de Maand


Bij de start van de vernieuwde GEA-site in 2014, begon ook een maandelijkse rubriek Mineraal van de Maand. In 2015 werd de rubriek uitgebreid met Fossiel / Edelsteen / Zand van de Maand. Op dit moment zijn er 15 mineralen besproken in deze rubriek. Hieronder is van elk van de artikelen één mineraal afgebeeld. Als je het volledige artikel nog eens wilt bekijken, klik dan op de mineraalnaam.

Welk mineraal vond je het mooiste of het interessantste? Laat het ons weten! Misschien heb jij van de besproken mineralen ook een mooi stuk in je verzameling. Maak een mooie foto van jouw mineraal en stuur het ons toe. Vermeld er ook de grootte van het stuk en de vindplaats bij. Als er voldoende inzenders zijn kunnen we er misschien een leuke en interessante pagina op de site van maken.

Reacties kun je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op: een foto bestand tot ongeveer 600 kB kan je rechtstreeks via de email versturen. Grotere bestanden graag via WeTransfer toesturen.