• Stichting Geologische Aktiviteiten
  • Stichting Geologische Aktiviteiten
  • Stichting Geologische Aktiviteiten
  • Stichting Geologische Aktiviteiten
Previous Next

Deze website maakt gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
Door omstandigheden is er deze maand geen artikel voor “zand van de maand” aanwezig. Het leek de redactie van de serie zand/ mineraal/ edelsteen/ fossiel van de maand interessant om eens bij anderen in de keuken te kijken. Er zijn daarom een zestal sites over “zand” uitgezocht. Zowel Nederlandse sites als een drietal buitenlandse sites staan hieronder genoemd met een korte beschrijving van de inhoud van de site. 
Lezen en zien hoe andere verzamelaars bezig zijn met de hobby kan verfrissend werken en misschien nieuwe ideeën geven, zodat de hobby nog leuker of interessanter wordt.
Wij zijn benieuwd wat u van de verschillende sites vindt. Uw reacties zien we graag tegemoet via onderstaand login/reactie formulier.

Nadrukkelijk vermelden wij dat Stichting GEA niet verantwoordelijk is voor de inhoud van de hier genoemde sites. Op sommige sites worden bepaalde zand gerelateerde zaken ter verkoop aangeboden, GEA neemt geen enkele verantwoording voor de aangeboden artikelen.

Agenda

Voor een overzicht van diverse geologische activiteiten in Nederland, zie geologie.nl

Op de kalender staan vermeld:
>de programma's van de GEA kringen
>mineralen- fossielenbeurzen
>programma's van de NGV afdelingen

 Kortom alles wat er is te doen of te beleven in Nederland op het gebied van geologie, mineralogie, edelsteenkunde en fossielen, vind je op
de kalender.