• Stichting Geologische Aktiviteiten
 • Stichting Geologische Aktiviteiten
 • Stichting Geologische Aktiviteiten
 • Stichting Geologische Aktiviteiten
Previous Next

Deze website maakt gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
minerals foundation
De stichting Minerals Foundation (www.mineralsfoundation.eu) heeft als doel het verzamelen, delen en ter beschikking stellen van informatie die gerelateerd is aan mineralogie. Door middel van het aanbieden van een database van mineralenvindplaatsen, de zogenaamde field-maps, maken zij het zoeken van mineralen voor iedereen toegankelijker. Een forum biedt aan de geregistreerde gebruikers de mogelijkheid informatie te delen over vindplaatsen en vragen te stellen over alle zaken die met de hobby "mineralen verzamelen" te maken hebben. Er zijn twee vormen van lidmaatschap van de Minerals Foundation: het Bronze lidmaatschap is de basis en biedt toegang tot een groot aantal field-maps en de meeste secties van het forum. Het Gold lidmaatschap is de uitbreiding hierop en verschaft onder meer toegang tot alle field-maps en secties van het forum. De diensten van de Minerals Foundation zijn voor iedereen toegankelijk. Het Bronze lidmaatschap is gratis en vereist enkel registratie, voor het Gold lidmaatschap wordt om een jaarlijkse donatie gevraagd.

Voor donateurs van stichting GEA is het Gold lidmaatschap volledig gratis (met inachtneming van de MF reglementen). Een korte handleiding voor de registratie bij Minerals Foundation staat onderaan beschreven. Men kan op verschillende manieren toegang verkrijgen tot database en/of het forum. Printbare handleidingen vind u onder de volgende links:
Op de site van MF staat meer informatie te lezen over de doelstellingen en de verschillende lidmaatschappen. Nog geen donateur van GEA? Klik hier voor het registratieformulier.


Voor donateurs van GEA

Voor niet-donateurs

 1. Ga naar www.mineralsforum.eu en klik op 'registreren'

  mineralsfoundation registratie

 2. Lees de registratieovereenkomst en accepteer onderaan deze overeenkomst
 3. Uw donateursnummer is uw gebruikersnaam, vul uw nummer in. (Dit nummer staat vermeld op het adreslabel van uw Gea-tijdschrift, alsook op uw bewijs van inschrijving.) Vul de andere gegevens verder in.
 4. Beantwoord de verificatievraag en uw aanvraag tot een Minerals Foundation lidmaatschap is verzonden. Er volgt dan zo spoedig mogelijk een definitieve aanmelding bij Minerals Foundation. U krijgt bericht hierover in uw mailbox. Als geregistreerd gebruiker kunt u achteraf uw gebruikersnaam veranderen.
Bent u al Minerals Foundation lid en ook donateur van GEA? Dat is geen probleem: stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef uw GEA donateursnummer door en uw account wordt omgezet naar Gold
 1. Ga naar www.mineralsforum.eu en klik op 'registreren'
 2. Lees de registratieovereenkomst en accepteer deze overeenkomst
 3. Kies een gebruikersnaam (bij voorkeur uw voor- en/of achternaam) en vul de andere gegevens verder in
 4. Beantwoord de verificatievraag en uw aanvraag tot een Minerals Foundation lidmaatschap is verzonden. Er volgt dan zo spoedig mogelijk een definitieve aanmelding bij Minerals Foundation.

Agenda

Voor een overzicht van de geplande geologische activiteiten (voorheen GEA Kalender), zie geologie.nu